Af Donya abadi

Tropiske cupcakes med ananas og kokos

Tropiske cupcakes med ananas og kokos

Ingredienser

Cupcakes
50 g mel
2 spsk kokosmel
75 g sukker
1 tsk bagepulver
1 knsp vaniljesukker
1 æg
30 g blødt smør
75 ml kokosmælk
100 g ananas (dåse)

 

Frosting
100 g usaltet smør
150 g flormelis
2 spsk ananassaft
1 tsk gul farve

 

Fremgangsmåde

Cupcakes

  • Bland alle de tørre ting sammen i en skål.
  • Pisk æg, smør og kokosmel sammen i en anden skål
  • Tilsæt hakkede ananas og bland det sammen med melblandingen imens du pisker.
  • Placer muffinpapir i din form (min er en silikoneform, men metalform er lige så godt) og fyld de 6 forme 2/3 op til kanten.
  • Bag dem i cirka 15 minutter på 180 grader i midten af ovnen.

 

Frosting

  • Brug en elpisker og pisk smørret til det næsten har mistet sin farve og er blevet lyst og luftigt. Dette tager omkring 10 minutter.
  • Tilsæt flormelis lidt efter lidt og tilsæt ananassaften en smule ad gangen.
  • Tilføj den gule farve – jo mere du bruger, jo stærkere bliver farven. Jeg har brugt cirka 1 teske for at få en flot pastelgul farve.
  • Du kan sagtens bare smøre det på, men hvis det skal se pænt ud, så brug sprøjtepose med en stjerneformet tylle.
  • Skær en ananasring ud i 6 dele, dyp dem i kokosmælk og tilføj som flot pynt.

 

Velbekomme 🙂



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *